Privacy & cookie policy

We hechten veel belang aan uw privacy en willen daarom transparant zijn over de gegevens die we over u verzamelen en de manier waarop wij uw data verwerken.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens?

Verwerkingsverantwoordelijke

Colson vastgoed BVBA
Grotstraat 3 B 1
3665 As
België
BE 0465 442 127
info@colsonvastgoed.be

Verwerkers

Daarnaast doet Colson vastgoed BVBA een beroep op een aantal verwerkers. De verwerker is de natuurlijke persoon, rechtspersoon of dienst die in opdracht van Colson vastgoed BVBA persoonsgegevens verwerkt. Deze verwerkers garanderen uw privacy via een verwerkersovereenkomst die wij met hen afsluiten.

Privacy Policy

Wanneer u de website van Colson vastgoed BVBA bezoekt, dan kunnen wij persoonsgegevens van u verzamelen. We hechten veel belang aan uw persoonlijke levenssfeer en de bescherming van uw persoonsgegevens en zijn daarom transparant over de manier waarop wij uw data verwerken.

Welke gegevens verzamelen we over u en waarom?

Statistieken

Google Analytics

Wanneer u naar onze website surft, bewaren wij bepaalde gegevens van u in de statistieken van Google Analytics. Die gegevens bestaan onder meer uit het browsertype, apparaat model, besturingsprogramma, geografie, de domeinnaam van de website die u naar onze website gestuurd heeft en de manier waarop u onze website gebruikt. Wij gebruiken deze gegevens om statistische informatie te verzamelen, onze website te verbeteren en het gebruik ervan te vergemakkelijken.

Wij verzamelen deze gegevens via cookies die door Google Analytics geplaatst worden. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, dan informeren wij je over het gebruik van deze cookies.
Google Analytics houdt de gebruikersgegevens zoals cookies en User-ID data bij gedurende een periode van 26 maanden. Gebruikersdata ouder dan 26 maanden wordt verwijderd, deze data wordt dan anoniem verder verwerkt.

Google Analytics maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy. Meer informatie hierover kan u vinden in de privacy policy van Google Analytics.

Contactgegevens

Formulier

Wanneer u via de website een contactaanvraag of vraag om op de hoogte te blijven verstuurt, dan bewaren wij de gegevens die u invult zoals uw naam, e-mailadres en optioneel uw telefoonnummer. Dit is nodig om op de correcte manier contact met u te kunnen opnemen. De gegevens bewaren we in een beveiligde database.

Samenwerkingen

Als u klant bij ons bent, slaan we ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig voor onder andere het opstellen van contracten, facturatie, dienstverlening en algemeen om de samenwerking vlot te laten verlopen. De gegevens worden bewaard volgens de wettelijke termijn.

Met wie delen wij uw data?

Enkel Colson vastgoed BVBA maakt gebruik van uw data, we delen deze dus niet met derden, tenzij op uitdrukkelijk verzoek van gerechtelijke autoriteiten en in de gevallen waarin zulks uitdrukkelijk bij wet wordt opgelegd.
Colson vastgoed BVBA maakt daarnaast wel gebruik van verwerkers die in opdracht van Colson vastgoed BVBA verantwoordelijk zijn voor de verwerking van persoonsgegevens en die zorgen voor de goede technische werking van de website. Deze verwerkers garanderen uw privacy via een verwerkersovereenkomst die wij met hen afsluiten.

Hoe beschermen wij uw data?

Colson vastgoed BVBA hecht veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en heeft daarom de nodige technische en organisatorische maatregelen hiervoor getroffen. Zo maken wij gebruik van een beveiligde verbinding en slaan we uw data op in een beveiligde database.
Daarnaast is Colson vastgoed BVBA uitermate zorgvuldig in zijn selectie van verwerkers. Ze moeten voldoen aan de verplichtingen van artikel 28 van de Privacywet of een Europees beschermingsniveau via het E.U.-U.S. Privacy Shield waarborgen.

Op die manier proberen wij de nodige maatregelen te nemen om diefstal, verlies of ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Welke rechten heeft u?

Als gebruiker heeft u ook een aantal rechten die betrekking hebben op uw persoonsgegevens. Als u een van die rechten wil inroepen, dan kan u zich best rechtstreeks tot Colson vastgoed BVBA richten door een e-mail te sturen naar info@colsonvastgoed.be. Wij doen ons best om alle aanvragen binnen 30 werkdagen te verwerken.

Recht op inzage en rechtzetting

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

Recht om te worden vergeten

Een betrokkene heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

Recht om klacht in te dienen

Indien u van mening bent dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Recht om toestemming in te trekken

Elke betrokkene waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

Recht op beperking van de verwerking

U beschikt over het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.

Cookie policy

Wat zijn cookies en waarom maakt Colson vastgoed BVBA hier gebruik van?

De website van Colson vastgoed BVBA maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden met data die door deze website naar uw browser gestuurd worden en weggeschreven worden op uw harde schijf. Deze data worden gebruikt om de terugkerende bezoeker te identificeren en zo de website er beter op af te stemmen. Ze brengen onder andere informatie over je browsertype, besturingssysteem, geografische locatie, het websitebezoek en je persoonlijke voorkeuren in kaart.

Waarom gebruiken wij cookies?

Door cookies te gebruiken kunnen wij je de beste gebruikservaring bieden. Dankzij cookies kunnen we:

  • Onze website voortdurend optimaliseren;
  • Je voorkeuren onthouden, zodat je niet steeds opnieuw dezelfde informatie moet invoeren wanneer je onze website gebruikt;
  • De veiligheid en snelheid van onze website verbeteren.

Waarvoor gebruiken wij cookies niet?

De informatie die we verzamelen gebruiken we enkel binnen Colson vastgoed BVBA. We geven je gegevens dus niet door aan derden.

Welke soorten cookies zijn er en waarvoor dienen ze?

We kunnen de cookies die wij gebruiken in vier categorieën opdelen:

1. Essentiële cookies

Essentiële cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn om een website te laten functioneren. Ze zorgen ervoor dat basisfuncties zoals paginanavigatie, beveiliging en laadtijd kunnen werken.

2. Functionele cookies

Functionele cookies zijn cookies die informatie over je keuzes en voorkeuren op een website bijhouden. Zo onthouden ze bijvoorbeeld je taalkeuze, inloggegevens of de regio waarin je woont.

3. Analytische cookies

Analytische cookies verzamelen informatie over het gedrag van websitebezoekers en de prestaties van de website. Aan de hand van de resultaten kan de website verbeterd worden en krijgen bezoekers een betere gebruikservaring.

4. Marketing cookies

Marketing cookies volgen het surfgedrag van websitebezoekers en stellen op basis daarvan een gebruikersprofiel samen. Dat profiel wordt gebruikt om de surfervaring persoonlijker te maken en bijvoorbeeld gepersonaliseerde aanbiedingen, advertenties, nieuwsbrieven en dergelijke te tonen die overeenstemmen met je interesses.

Welke cookies worden er geplaatst via onze site?

First party cookies

Colson vastgoed BVBA maakt vooral gebruik van first party cookies of directe cookies die dienen om je gebruikservaring te verbeteren. Dat wil zeggen dat ze enkel informatie op onze website zelf verzamelen. Specifiek overzicht:

PHPSESSID​

  • Type: essentiële cookie
  • Levensduur: sessie
  • Doel: deze cookie laat communicatie toe tussen webserver en browser en slaat tijdelijk informatie van je sessie op. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je een formulier niet helemaal opnieuw moet invullen wanneer je de pagina herlaadt of een fout maakt.

__utma (Google Analytics)

  • Type: analytische cookie
  • Levensduur: 2 jaar
  • Doel: Registreert van elke bezoeker het aantal bezoeken, de tijd van het eerste bezoek, het vorige bezoek en het huidige bezoek.

__utmb (Google Analytics)

  • Type: analytische cookie
  • Levensduur: 30 minuten
  • Doel: Registreert wanneer het website bezoek begint, eindigt en hoe lang deze duurt.

__utmc (Google Analytics)

  • Type: analytische cookie
  • Levensduur: sessie
  • Doel: Registreert wanneer het website bezoek begint, eindigt en hoe lang deze duurt.

__utmz (Google Analytics)

  • Type: analytische cookie
  • Levensduur: 6 maanden
  • Doel: Registreert waar een bezoeker vandaan komt.

__utmt (Google Analytics)

  • Type: analytische cookie
  • Levensduur: 10 minuten
  • Doel: Vertraagt de verzoeksnelheid en zorgt er zo voor dat gegevensverzameling op sites met veel verkeer beperkt wordt.

__atuvc (AddThis)

  • Type: functionele cookie
  • Levensduur: 10 minuten
  • Doel: Het bewaart hoeveel de pagina gedeeld is.

Third party cookies

Daarnaast zijn er ook derde partijen met een andere domeinnaam via de website van Colson vastgoed BVBA cookies plaatsen. Ze houden het surfgedrag van gebruikers bij en maken op basis van die gegevens een gebruikersprofiel aan.

Partijen die mogelijks cookies zetten:

Hoe kan je de cookies uitschakelen?

Je kan de cookies ook uitschakelen, verwijderen of de instellingen voor cookies aanpassen, al zal onze website in dat geval niet optimaal meer kunnen werken. Wil je de instellingen voor cookies toch aanpassen? Dan kan je hier de instructies voor verschillende browsers terugvinden:

Wijzigbaarheid

Colson vastgoed BVBA heeft het recht om deze privacy- en cookieverklaring te veranderen indien dat nodig zou zijn. Daarom is het belangrijk om regelmatig deze pagina te bekijken. De privacy en cookie policy werd het laatst gewijzigd op 6 december 2018.

Erkend lid van BIV en CIB, een officiële garantie voor de professionaliteit van het kantoor.

BIV - IPI CIB limburg

Nathalie Colson, erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar-syndicus onder het BIV erkenningsnummer 50 24 80, toegekend in België.

Controle instantie:
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) te Brussel, Luxemburgstraat 16 B. Onderworpen aan de BIV-plichtenleer.

Contact:
Colson vastgoed BVBA

Grotstraat 3 B 1
3665 As
België

[T] +32(0)89 65 65 00
[GSM] +32(0)479785737